Sympatická herečka Kristína Svarinská, která zazářila například v české romantické komedii 10 pravidel jak sbalit holku či v pohádce Nejlepší přítel, na sociální síti překvapila své followery přiznáním, že je již po dlouhých šest měsíců, tedy půl roku, abstinentkou. Nepila tak ani během vánočních svátků, ani na Silvestra... „Střízlivost je sexy,“ upřesnila v instastories.

Tohle prohlášení by mohlo okamžitě vyvolat řadu nejrůznějších otázek a spekulací o jejím zdraví, proto vše raději rychle uvedla na pravou míru. „Ne, stále nejsem těhotná,“ upřesnila herečka, která randí s mladým youtuberem Peterem Altofem (26), jenž si říká Expl0ited. „Ani nemocná. Ani jinak omezená. Jen nepotřebuji důvod k tomu, abych nepila. Prostě to tak je. Smiřte se s tím.“

Video
Video se připravuje ...

Kristína Svarinská byla "vánoční princeznou" Igor Březina / BPŽ

Tohle prohlášení odráží stále rostoucí trend mezi mladými lidmi, kteří žijí zdravým životním stylem a dokážou se bavit i bez toho, aniž by byli pod vlivem. Koneckonců střízlivost pomáhá zlepšovat spánek, zvyšovat produktivitu a celkově vylepšit fyzické a duševní zdraví. Odmítání alkoholu není nic, za co by se měli lidé stydět. Naopak to může být prospěšné i pro jejich kariéru.

Z pohledu marketingu může být pro krásnou Kristínu, která aktuálně září v seriálu Dunaj, k vašim službám (což je slovenská verze Zlaté labutě), velice chytré, že se otevřeně svěřila se svým rozhodnutím nekonzumovat alkohol. Ukazuje tím, že má pevnou vůli a silnou osobnost, což je v dnešní době velmi ceněné - a rozhodně obdivuhodné.

Fotogalerie
41 fotografií