To, že je krásná představitelka komtesy Rézinky z pohádky Nejlepší přítel, kde se stala partnerkou Zdeňka Piškuly (23), anebo neodolatelná Stephanie z komedie 10 pravidel jak sbalit holku, v níž si pro změnu zahrála s Matoušem Rumlem (36), zadaná, je pro širokou veřejnost docela čerstvou novinkou. Mnozí sice spekulovali, že se Kristína Svarinská dá spíše dohromady s tanečníkem Markem Kličem, s nímž je k vidění na parketu show Let's Dance, ve skutečnosti ji ale její partner po celou dobu podporoval z publika.

Tam se ostatně i seznámili - a okamžitě zjevně přeskočila ona pověstná jiskra. Slovenští novináři pak dvojici načapali na společné romantické večeři, sympatické tmavovlásce tak nezbývalo nic jiného, než aby kápla božskou: A tak přiznala, že skutečně tvoří pár. Také o dobrých sedm let mladší youtuber Expl0ited už jejich vzájemný vztah nadále netají. Na sociální síti se již stihl pochlubit v instastories například tím, že se společně dívají na fotbalový zápas Liverpoolu, pročež Kristína fandí jako správná milovnice sportu pěkně v dresu slavného klubu.

VIDEO: Kristína Svarinská jako „vánoční princezna“

Video
Video se připravuje ...

Kristína Svarinská jako „vánoční princezna“ Igor Březina / BPŽ

Jak se zdá, věk pro tyhle dvě zamilované hrdličky rozhodně není překážkou, přestože je pravdou, že v šoubyznysu si mladší protějšky většinou hledají spíše muži nežli ženy. Výjimky však potvrzují pravidlo - zpěvačka Lucie Bílá (56) má doma o 18 let mladšího přítele Radka Filipiho (38), herečka Zdena Studenková (67) je spokojená s o 17 let mladším hudebníkem Branislavem Kostkou (50) a zpěvačka Martina Pártlová (42) nedávno porodila dcerku svému o 13 let mladšímu příteli Josefu Vařekovi (29). Sedm let je tedy ještě málo!

Fotogalerie
41 fotografií