Krásná brunetka je u nás známá především z loňské vánoční pohádky Nejlepší přítel či z reklamy na brambůrky, kde představuje partnerku Jiřího Mádla (31). Její život ale hodně poznamenalo, když přišla o člena rodiny. „Mamina zemřela a mně dost dlouhý čas trvalo, než jsem si připustila, že se něco takového stalo. Já jsem totiž ten typ člověka, který všechno skryje dovnitř a tam si to drží,“ prozradila v internetovém pořadu #tbt Svarinská.

Její mamince se měla podle informací webu Pluska.sk stát osudnou mozková mrtvice. Jelikož byla rozvedená, v bytě ji našla právě její dcera. I když ke smutné události došlo již před čtyřmi lety, Kristína se snažila vše dlouhou dobu držet pod pokličkou a o svém traumatu nemluvila. Teprve nyní otevřela svou 13. komnatu.

„Měla jsem tehdy pracovní povinnosti, natočila jsem Chlapi nepláčou a do toho jsem končila i vysokou školu. Soustředila jsem se tedy na tyto povinnosti a vlastně až když jsem skončila školu, tak jsem si to celé uvědomila,“ prozradila Slovenka, která si zahrála také ve filmu 10 pravidel jak sbalit holku či v seriálu Druhý život (Druhý dych), jak to pro ni bylo těžké.

„Tehdy jsem pochopila, že když se chci z toho dostat, je velmi důležité, abych se obrátila k sobě a našla svůj vnitřní pokoj,“ dodala herečka, která následně sekla s boxem a začala se věnovat spíše duchovnu. Kromě toho našla útěchu i ve cvičení jógy.

VIDEO:  Kristína se loni představila jako princezna ve vánoční pohádce Nejlepší přítel.

Video
Video se připravuje ...

Tahle kráska bude letošní novou vánoční princeznou. Igor Březina / BPŽ

 

Fotogalerie
25 fotografií