Říká se, že na každém šprochu je pravdy trochu. Přestože se Ondřej odmítá k údajné »nové« přítelkyni jakkoli vyjadřovat, Táňa má jasno! „Dozvěděla jsem se to nedávno. I to, že jejich vztah trvá už kolem půl roku a začal ještě za našeho manželství. Co k tomu říct...?“ pokrčila Miss World 2006 bezradně rameny před kamerou primáckého magazínu Showtime.

Toxický vztah

„Opět to jen potvrzuje vše, co jsem už řekla, a nepřekvapuje mě to. Jsem ráda, že jsem z tohoto toxického vztahu venku a nechci další věci okolo bývalého manžela komentovat,“ dodala zklamaná Kuchařová na adresu svého »ex«, kterého už dříve nazvala patologickým lhářem.

Toho fotoreportéři Blesku přistihli v prosinci loňského při důvěrnostech s tanečnicí Zuzanou Pilnou (30). Znamená to, že zahýbal i milence Písařovicové?!

Hradba mlčení

Muzikant byl poslední půl rok zřejmě na roztrhání a nad mladou tanečnicí nakonec v jeho srdci vyhrála ostřílená, intelektem obdařená moderátorka. Oba ale svorně o svém vztahu mlží. „Nebudu na nic odpovídat. Nechci přikládat jakýmkoliv polínkem do ohně,“ odpověděl Brzobohatý na přímou otázku reportérky Showtimu, jestli randí s Písařovicovou. A vyhýbavě reagovala i Daniela. „Jsem štastná v osobním životě, ano,“ řekla jen stroze.

Patologické lži

Miss World 2006 Kuchařová neměla dlouho o manželových nevěrách tušení, o to větší to byla rána z čistého nebe. „Měla jsem dvě možnosti, buď se z toho složit, což možná byl i záměr, nebo jít dál. Bylo to hodně těžký a náročný. Dalo se to celé udělat úplně jinak, důstojně. Absolutně jsem to nečekala. Do poslední chvíle to byly patologické lži,“ vyjádřila se Táňa před týdnem. „To na tom bylo šokující, že po osmi letech, kdy někomu věříš, někoho miluješ i s jeho temnějšími stránkami, najednou přijde takový zlom,“ dodala smutně s tím, že exmanžela už nechce nikdy vidět.

VIDEO: Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib!

Video
Video se připravuje ...

Prohlášení Kuchařové o rozchodu s Brzobohatým: Nedávno se mnou obnovil manželský slib! FTV Prima

Fotogalerie
37 fotografií