„V těžkých chvílích se ukážou vždy ti praví lidé, kteří při nás stojí. Taktéž to, zda jsou to praví přátelé, anebo ne. I mně se ukázalo, kteří lidé jsou opravdu při mně v tomto těžkém období,“ rozpovídala se na svém instagramu prsatá kráska, která teprve před nedávnem přivedla na svět druhého potomka - syna Rockyho (2 měsíce).

Kromě běžných mateřských starostí teď měla plnou hlavu i toho, co se dělo kolem ní a Karlose. Ale snaží se v tom hledat především pozitiva, ačkoliv prý o některé přátele nyní přišla. „Někteří se se mnou přestali bavit, nebo mě pomlouvají, myslíc si, že se to ke mně nedostane,“ posteskla si.

Jenže Ceterovou to vlastně ani tak netrápí. „Jsem velmi ráda, že se mi vybral a vytřídil okruh lidí,“ míní totiž, a dokonce zašla ještě dál a dodala, že si myslí, že to všechno nakonec bylo dobré i pro její milostný a partnerský život.

„Taková situace vás o moc posilní a stejně tak i váš vztah, pokud je skutečně pravý. Jsem ráda, že s Karlosem nás to posilnilo a utvrdilo, že neumíme být bez sebe,“ přiznala zamilovaně Lela, která má se svalnatcem kromě Rockyho ještě starší dceru Lili (2 roky). 

Už jednou se rozešli poté, co měl být Vémola nevěrný. Pak ale přišlo usmíření a zasnoubení, jenže po narození Rockyho se vše zase zkomplikovalo a oba partneři řekli o tom druhém věci, kterých později litovali. Údajná Lelina nevěra se nakonec prý nekonala a řeči o napadení Karlosem prý také byly nadnesené.

Sama blondýnka už dala na své sociální síti najevo, že se k těmto záležitostem už nechce vracet. „Samozřejmě, nejradši bych se probudila, na toto všechno zapomněla a byla bez povšimnutí. Rodina a děti jsou nejvíc. Už se k uvedené kauze víc nemíním vyjadřovat. Děkuji za pochopení,“ uvedla. Jenže jí to nedalo a nyní se opět vyjádřila alespoň ve smyslu, že všechno zlé je pro něco dobré.

 

VIDEO: Vémola ke své aféře s Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto

Video
Video se připravuje ...

Vémola ke své aféře s Lelou: Policie mě kontaktovala. Udělal jsem chybu, je mi to líto Videohub

Fotogalerie
152 fotografií