Domácí násilí, nevěra, útěky, návraty, rozchod a společná dovolená. Vztah rodičů malé Lili (2) a Rockyho (2 měsíce) byl v posledních týdnech jako z latinskoamerické telenovely.

Nakonec se ale zdá, že všechno dopadlo dobře. Údajný milenec je jen kamarád, který měl Lelu zmanipulovat, a ani obvinění Karlose z domácího násilí dvojnásobné mámě nezabránilo vrátit se k Vémolovi zpátky.

„Přiznávám se, výborně mě zmanipuloval, lhal mi, jeho ženě, Karlosovi a sebral mi telefon, protože se bál, že pravda vyjde najevo. Tohle byl důvod, proč jsem dlouho mlčela. Neměla jsem přístup k ničemu. Všechno jsme si doma s Karlosem vysvětlili a budeme dále fungovat jako rodina. Za toto bych se chtěla Karlosovi omluvit. Promiň, miluji tě,“ prohlásila v úterý.

A teď se zdá, že je snad veškeré drama z Vémolandu u konce. „Jsou okamžiky, kdy si řeknete: Žij a nech žít,“ uvedla Lela na svém instagramu s tím, že už se o celé věci nemíní ani s nikým bavit, ani vyjadřovat pro média. „Mám dvě děti, jsou mojí prioritou a vším, co mám. Chci si to naplno vychutnávat,“ tvrdí.

„Samozřejmě, nejradši bych se probudila, na toto všechno zapomněla a byla bez povšimnutí. Rodina a děti jsou nejvíc. Už se k uvedené kauze víc nemíním vyjadřovat. Děkuji za pochopení,“ napsala svá údajně poslední slova k dramatické rozchodové kauze.

VIDEO: MIROSLAV SLEPIČKA: Proč MMA? Celý život jsem sportoval a bojové sporty mě vždycky zajímaly.

Video
Video se připravuje ...

MIROSLAV SLEPIČKA: Proč MMA? Celý život jsem sportoval a bojové sporty mě vždycky zajímaly. Videohub

Fotogalerie
151 fotografií