Scenáristé seriálu Ordinace v růžové zahradě 2, co se nyní vysílá již jen na Voyo, si pro diváky připravili zvrat, který nikdo nečekal. Poté, co mu postupně zemřelo hned několik partnerek (dvě manželky - Marcela a Magda a snoubenka Gita), teď dojde i na samotného doktora Čestmíra Mázla. Postava se přitom v seriálu objevuje bez přestávky od samého začátku v roce 2005, tedy úctyhodných 17 let. 

A jak k tomu dojde? „Na kolonu, ve které váš manžel cestoval, zaútočilo komando drogového kartelu. Váš manžel byl bohužel mezi postřelenými. Umřel na místě s pěti dalšími lidmi,“ dozví se podle webu televize Nova TN.cz manželka Čestmíra Mázla Alena. K neštěstí má dojít v Mexiku, kde je Mázl s Lékaři bez hranic. Samotná smrt ale v seriálu prý vidět nebude.

​„Nikdo není nesmrtelný, ani Čestmír Mázl!“ komentuje velkou změnu Petr Rychlý. „V Ordinaci hraju od jejích úplných začátků. S Mázlem jsem zažil snad všechno, co se seriálovou postavou zažít lze. Narození dětí, několik manželek, jejich odchod, jejich nevěry. Velké profesní úspěchy i hluboké prohry. Záchranu spousty životů a bohužel i jejich ztráty. A teď Čestmír přišel i o ten vlastní, nedá se nic dělat. Možná ho spousta diváků bere jako nesmrtelného, a to mě moc těší. Jen čas ukáže, jestli seriálový život Čestmíra Mázla skutečně takový je,“ dodal herec.

Scéna s jeho smrtí by se měla objevit v posledním díle této sezony seriálu, která byla jako historicky první exkluzivně uvedena na Voyo. Poslední díl bude zveřejněn 27. ledna. Jarní sezóna seriálu začne již následující čtvrtek 3. února. 

Úplný konec to ale pro Rychlého zřejmě nebude. Mázl se má nadále objevovat alespoň ve snech své manželky Aleny.

VIDEO: Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt

Video
Video se připravuje ...

Petr Rychlý jako Čestmír Mázl v Ordinaci zemře?! Takhle Badinkové oznámí jeho smrt TV Nova

Fotogalerie
57 fotografií