Nova Gold tento čtvrtek uvede první díl nové řady seriálu z nemocničního prostředí, kterou exkluzivně uvádí Voyo. Ve zcela mimořádné televizní ochutnávce tak mohou diváci nahlédnout do vývoje dramatických osudů kamenických zdravotníků. Pouze a jen tento čtvrtek 13. ledna od 20:15 na Nova Gold.

Je tomu už rok, co zdravotní sestra Radka (Anna Julie Slováčková) nechala stát před svatebním oltářem lékaře Vojtu (Ivan Lupták) a kdy naopak Bibi (Marika Šoposká) a Patrik (Patrik Děrgel) uzavřeli původně neplánovaný sňatek. Oba páry přesto zůstaly pohromadě, takže diváci se kromě dramatických situací z nemocničního prostředí dočkají také romantiky a lásky. Také další oblíbení hrdinové nadále žijí v Kamenici a dál prožívají své každodenní radosti i starosti, lásky i nevraživosti, úspěchy i zklamání.

Mohlo by se zdát, že v životech známých postav vše zůstává při starém. Přesto na diváky v úvodu čeká velké překvapení. Primář Leoš Mára (Rober Jašków) se opět rád napije, i když by to vzhledem ke své proslulé drogové minulosti dělat neměl. O tom se ostatně přesvědčí sám, když se jednoho rána po proflámované noci probudí v posteli své bývalé manželky Dariny (Mahulena Bočanová), rázné finanční ředitelky nemocnice. Jedná se o skutečnost, nebo jen zlý sen?

„Natáčet postelové scény není zálibou snad žádného herce. Tentokrát jsme se však se štábem celkem bavili, takže se to dalo v pohodě zvládnout. Ocitnout se v posteli se svým seriálovým exmanželem je totiž spíš k smíchu, zvlášť když ho hraje Robert. S ním jsem normálně zvyklá se utkávat před kamerou slovně, nikoli fyzicky. Doufám, že se u naší ,erotické’ scény stejně pobaví i diváci,“ komentuje zmíněnou scénu představitelka Dariny Mahulena Bočanová.

Kromě zavedených tváří děj seriálu oživí také příchod nových hrdinů: lékařky Sandry (Sarah Haváčová), lékaře Roberta (Daniel Tůma), policisty Libora (Martin Kraus) a servírky Moniky (Pavla Dostálová). „Věřím, že nové obsazení diváky zaujme – všichni jsou talentovaní, dobře hrají a s Ordinací se rychle sžili,“ říká k novým seriálovým postavám kreativní producentka Simona Matásková.

VIDEO: Nová éra Ordinace přináší i úplně novou znělku. Koho to všichni v Kamenici zdraví?

Video
Video se připravuje ...

Nová éra Ordinace přináší i úplně novou znělku. Koho to všichni v Kamenici zdraví? TV Nova

Fotogalerie
40 fotografií