Na tohle objetí s tátou malá Lola čekala necelé dva roky. „Freedom,“ napsala k jejich společné fotografii modelka, což v angličtině znamená ´svoboda´. Na pondělí 24. dubna rodina Křížkových jen tak nezapomene. Křížek, který byl odsouzen za tunelování a podvod k pěti letům vězení, byl po 21 měsících propuštěn na svobodu.

A kolegové a známé osobnosti je zahrnuli gratulacemi. „Holci, já mám takovou radost! Za vás. A hlavně za ty DĚTI!“ napsala moderátorka Laďka Něrgešová. „Luci, Davide, já mám takovou radost,“ vzkázala jim Iveta Lutovská Vítová. A přidal se i Roman Vojtek: „Lucie, mám velikou radost“.

 „Skvělá zpráva,“ vzkázala jim zpěvačka Klára Vytisková. „Raduju se s vámi,“ poslala jim zprávu Michaela Maurerová.

Další celebrity jako Eva Burešová, Patricie Pagáčová, Monika Absolonová, Lucie Holíková (za svobodna Kovandová), Marta Jandová, Aneta Vignerová, Tereza Kadeřávková, Jana Plodková či Aleš Háma jim poslali řadu srdíček.

Se synem Davidem se jachtař bohužel zatím po svém návratu z vězení nesetkal. Davídek totiž v den jeho propuštění odjel na školu v přírodě. Ale brzy je čekají společné jachtařské závody.

Video
Video se připravuje ...

Dojatý manžel Křížkové na svobodě: První slova po návratu z vězení Zbyněk Schnapka

Fotogalerie
34 fotografií