Charlotte Štiková využila opravdu zajímavý způsob, jak veřejnosti představit svého nového přítele Filipa. Na sociální síť totiž umístila snímek, kde leží bez kalhotek na posteli, prsa má vtlačené do korzetu a na očích má sluneční brýle. Za ní stojí její polonahý přítel, který má pro změnu stažené trenky na půl žerdi a celá fotografie působí, jako by si právě užívali sexuálních hrátek.

Kromě sexu ale spolu také obráží večírky, a dokonce vyráží do přírody. „Na rybách, a dokonce se chytla i jedna dravá. Štika,“ napsala Charlotta na facebooku.

Zdá se, že Štiková nyní prožívá své šťastné období. To samé ovšem jistě nemůžou říct ženy, které před nedávnem podvedla. Několik zákaznic si u ní objednalo a zaplatilo značkové oblečení, které na svém instagramu nabízela, jenže kousky už pak nikdy neviděly.

Jen co Charlottě přišly peníze na účet, přestala s ženami komunikovat. Případem se zabývala i policie, nicméně případ nakonec z neznámých důvodů odložila. Podvedené ženy se tak dosud svých peněz či zakoupeného zboží nedočkaly.

Video
Video se připravuje ...

Povislou kůži musí odřezat! Charlotte Štiková zhubla už 40 kilo, zůstaly jen obří vnady Markéta Reinischová

Fotogalerie
44 fotografií