Simona Krainová se na facebooku i instagramu pochlubila fotkou svého syna Bruna, na které pózuje v máminých lodičkách. Školák má na sobě černé jehly a do objektivu ukazuje dva vztyčené prostředníčky. „Normal is boring (normální je nuda - pozn. red.). Nenudíme se,“ okomentovala snímek Krainová.

Fotka nicméně ihned vzbudila pořádný rozruch! Zatímco většina fanoušků chválila Brunův smysl pro humor, odvahu i štíhlé nohy po mamince, našli se i tací, kteří se do kluka tvrdě pustili. Podivovali se nad tím, že si něco takového „vůbec dovolí“, vyjadřovali obavu, „aby mu to nezůstalo“, a nešetřili homofobií či transfobií.

Simona s vyřídilkou sobě vlastní nicméně hatery okamžitě posílala do patřičných míst. „Nebojte, já ho ochráním. Mám dost odvahy, síly, lokty ostré… Mám trénink,“ ubezpečila své fanoušky, že rozhodně nestrpí, aby se nevybíravá kritika jejího syna jakkoli dotkla.

Kromě desetiletého Bruna má s manželem Karlem Vágnerem mladším ještě staršího syna Maxe (12). Pruderní výchova u Vágnerových rozhodně nehrozí…

Video
Video se připravuje ...

Smutná Simona Krainová (50): Doběhala jsem! Mám zákaz! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Fotogalerie
72 fotografií