Do Paříže přijela s jedním kufrem a rázem se stala žádanou modelkou. Byla tváří časopisů Elle, Cosmopolitan, Maxim či Marie Claire. V roce 2001 ji magazín Stuff dokonce zařadil mezi 50 nejvíc sexy žen světa. Předváděla pro světové návrháře jako YSL, Thierry Mugler, Max Mara, Vivienne Westwood a další.

V 19 letech se také proslavila v kultovním filmu s Lukášem Vaculíkem a Sagvanem Tofim Kamarád do deště II. Své publikum si našla také ve snímku Byl jednou jeden polda. Později si zahrála ve filmech Vybíjená a Dvojníci.

Právě Sagvan byl Simoninou první velkou láskou, jenže jí zapomněl říct, že už chodí s Darou Rolins. Ze sokyní se najednou staly nejlepší kamarádky a také královny všech večírků. Dokonce si vedle sebe koupily byty. Jenže pak Simoně do života vstoupil Bořek Slezáček a modelka se bláznivě zamilovala. A moderátor jejich nerozlučné přátelství rozdělil. Dara prý nemohla Bořka vystát.

Manželství Krainové se Slezáčkem bylo divoké, plné večírků, přičemž finančně ho táhla Simona. A jak rychle začalo, tak rychle (po dvou letech) také skončilo. Pak měla modelka pár románků, včetně mladšího hokejisty Jiřího Hudlera, až nakonec narazila na současného manžela Karla Vágnera mladšího, s nímž má dva syny Maxe a Bruna.

Vágner je dost náročný a Krainová se po jeho boku snaží vypadat stále stejně mladě a svěže, jako když se poznali. Podstupuje proto pravidelně různé kosmetické, laserové a plastické úpravy, aby zastavila věk. Drží striktní dietu, denně běhá 10 kilometrů, plave a všelijak jinak mučí své tělo.

Pochopitelně taková dřina přináší své ovoce, Simona v 50 letech vypadá líp, než kdy předtím. Ale za jakou cenu? Není to tak dávno, co se málem psychicky zhroutila. S manželem proto odjela na Srí Lanku, kde podstoupila měsíční ajurvédskou kúru na očistu těla. Nyní se s rodinou přestěhovali do Dominikánské republiky, jelikož jejich pražský byt, který synové za ta léta už poničili, prochází celkovou rekonstrukcí.

Video
Video se připravuje ...

Simona Krainová má jasno o oslavě 50! Mejdan v Karibiku a tajný dárek Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
267 fotografií