Simonu Krainovou sledují na různých sociálních sítích statisíce lidí. Modelka se před třemi dny obrátila přes facebook na své fanoušky, pro které si připravila soutěž ve spolupráci s lázněmi v Rajeckých Teplicích. Úkolem zájemců bylo napsat, s kým by na zájezd jeli... Bohužel se do diskuze ale zapojil i falešný profil, který zneužíval modelčino jméno a nic netušící soutěžící se pokusil zneužít.

„Pozor!! Tohle je podvodný FB profil, který se vydává za můj! Nereagujte na to, prosím,“ varovala modelka před profilem se jménem Simona-krainova

Ten jisté fanynce pod komentář napsal odpověď, která se na první pohled mohla jevit jako od Simony.„Gratuluji ti! Vybrali jsme vás náhodně a vy jste byli vybráni jako vítěz: pobyt v mých oblíbených lázních v Rajeckých Teplicích!“ zněl text jako z nepříliš dobrého překladače. 

Součástí „vyzvednutí výhry“ ovšem měla být registrace na jistých podivných stránkách. Simona proto varovala všechny své příznivce, aby si na podobné výzvy dali dobrý pozor a na žádné takové odkazy neklikali. 

Video
Video se připravuje ...

Krainová si otevřela krám: Splnil se mi tím sen! David Turek, Elmer Carvalho

Fotogalerie
66 fotografií