Mít slavné rodiče s sebou jistě nese nějaké ty výhody, bohužel ale i řadu nevýhod. Anička a Felix Slováčkovi se o tom přesvědčili na vlastní kůži... Hlavně Anička o rodičích moc ráda veřejně nemluví. A když už, je z jejích slov jasně patrné, že ne všechno bývá růžové.

„Už z nich opravdu nemůžu. Rozhodla jsem se od nich veřejně distancovat a k ničemu se nebudu vyjadřovat. Oni si vůbec neuvědomují, jak nás to s Felixem poškozuje,“ odpověděla Slováčková před nějakým časem na dotaz Blesku, jak vnímá návrat rodičů po rozchodu svého tatínka Felixe s Lucií Gelemovou.

Starší Felixale na rozdíl od Aničky vychází s rodiči na výbornou. Alespoň to tak vypadá z jeho slov... Když se objevil na narozeninovém koncertu svého táty, přiznal, že pokud slavný saxofonista něco potřebuje, rád mu pomůže. A nejinak je tomu prý s mámou Dádou. „My máme výborný vztah,“ prozradil pro web eXtra.cz. Žádné skandály ho zjevně nerozhází!

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O fackování Pekarové! A kdo z rodiny zmeškal Slováčkovy narozeniny? Zuzana Bubílková, Lukáš Červený, youtube.cz

Fotogalerie
82 fotografií