Ornella se pochlubila na facebooku fotkou z karlovarského Grandhotelu Pupp. „Očima mého muže…“ prozradila, že ji fotil její Pepa. A je samozřejmě vidět, na co se při tvorbě snímku zaměřil. 

Černý model Koktové velmi sluší, odhaluje nejen kousek nožky, když elegantně sedí u stolku, ale také je jí vidět docela dost i do výstřihu. Ornella, která je trojnásobná máma, se vždy pyšnila velkým poprsím. A rozhodně ho umí nosit a nestydí se za něj.

Není divu, že si od fanoušků a přátel vysloužila samé pochvaly. „Krásná žena. Jen mě zajímá, jak se dá po dětech tak krásně zhubnout,“ podivoval se kdosi v komentářích a Koktová si našla čas a odpověděla: „Cvičim s Mámou, co trénuje, jezdim na koni, 3 děti, moře práce…“ objasnila tajemství své krásné postavy. 

Jiná dáma pak vysekla poklonu v podstatě oběma manželům, protože Koktovi poblahopřála k tomu, jakou manželku si zvolil. „Panečku, Pepino měl opravdu šťastnou ruku!! Orny, jste nádherná žena!“ A vtipná byla v tomto případě i reakce Ornelly: „Já myslím, že už ví...“ smála se. Ostatně jsou spolu již velmi dlouho, nejstarší syn Quentin se narodil v roce 2013 a svatbu pak dvojice oslavila o dva roky později. A nakonec rodinu rozšířili ještě o dva další potomky - v roce 2020 se narodil syn Sven a rok nato dcera Lilianne.

Video
Video se připravuje ...

Ornella Koktová na MFF KV: Po 11 letech na místě, kde se vyhrotil vztah s Pepou Markéta Reinischová

Fotogalerie
67 fotografií