Času s dětmi tráví Ornella Koktová až až a není tak divu, že když si chce opravdu odpočinout a pořádně si vyrazit, rovnou si s kamarádkou objedná pokoj v luxusním hotelu. Trojnásobná maminka o svůj zážitek neochudila ani své fanoušky, kterým se chlubila prostřednictvím instagramu, jak si užívají.

Ze snímků a videí, kterými se mladá maminka pochlubila je jasné, že kromě výhledu jí učarovala i koupelna. Právě zde se vyfotila hned třikrát, z toho jednou docela nahá, pouze s ručníkem, do kterého ale schovala jen své dlouhé vlasy.

Právě tento snímek ale rozdělil její příznivce na dva tábory. Jedni obdivují její postavu i odvahu takový snímek zveřejnit a druzí sice obdivují její postavu, ale tvrdí, že takovou fotku na sociální síť by neměla nahrávat žena, která je matkou. „Kdyby moje mamina něco takového přidala, asi bych se styděla za ten čin,“ objevilo se v jednom z komentářů.

Koktová si to ale nenechala líbit. „Až budete mít po třech porodech, x operacích… boji se smrtí. Budete na své tělo pyšná, a pokud budete mít i sebevědomí, tím líp. Jsem hrdá na to, co všechno se mnou moje tělo zvládlo,“ ohradila se Ornella. „A na fotce je pouze silueta, nic není vidět. Na to si dávám sakra pozor,“ dodala.

Video
Video se připravuje ...

Trojnásobná matka Ornella Koktová: Další operace břicha! Markéta Reinischová

Fotogalerie
60 fotografií