Herečka se do srdcí diváků zapsala mnoha komediálními rolemi, ale ve skutečnosti jí leckdy do smíchu není, zvlášť když ji zlobí zdraví. Neustále si na sociální síti stěžuje na své zdraví a podlomenou psychiku. 

Astma, zánět průdušek chronický, nespavost, úzkosti, rozšířená aorta, hypertenze, štítná žláza, hypertenze, rýmička a kašlíček. Zlomený obratel. Na všem se pracuje,“ netají se Eva Holubová. I přes tolik neduhů je neustále v jednom pracovním kole a nevyhýbá se společnosti. 

Video
Video se připravuje ...

Eva Holubová po operaci. Na premiéře pod silnými prášky a v korzetu! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Je toho dost, co ji trápí, ale přesto to není všechno. „Ovšem jedno odvětví jsem zamlčela - OBEZITA!!! Spoustě neduhům, které jsem vyjmenovala, je ku prospěchu. Takže prát se s ní!! Já teď zkouším, hraji, točím film, seriál, neokouřím, abstinuju, nekafuju. Imunita velmi slabá, nemoci si podávají dveře. Teď mám nové léky a vypakuju to všechno,“ svěřila se herečka. 

V polovině dubna bych chtěla najet na cvičení a hubnutí. Máte nějak méně drastické, a přitom účinný, zdravotně nedevastující nápad? Jinak dobrá nálada, antibiotika a další léky zabírají. Promiňte, mám opět černý den, nejde si k němu přibrat trudnomyslné úvahy. Musím to dneska dát na plný koule. Hercovy neduhy diváka nezajímají. Tak odhodlaně a plnou parou vpřed,“ ukončila své fňukání Holubová. 

Fotogalerie
50 fotografií