Už třikrát byla sličná moderátorka Lucie Borhyová požádána o ruku, ale ani jednou to bohužel nevyšlo. Teď je sice už sedm let zamilovaná do brněnského právníka Michala Smečky (34), ten ale jako by veřejně neexistoval. Ani na sociálních sítích se s ním Lucie nechlubí. Nedávno ovšem moderátorka prozradila, že už se svým milým bydlí.

Rozhodně to není vztah na dálku, protože bydlíme společně v Praze a do Brna jezdíme s partnerem za jeho rodinou,“ prozradila moderátorka, která je matkou syna Lucase Papadikase (14) a dcery Lindy Hrdličkové (9). Obě děti mají svého tatínka, ale ani za jednoho se Lucka nikdy neprovdala.

Video
Video se připravuje ...

Lucie Borhyová kápla božskou: Společná budoucnost s o 10 let mladším přítelem! Markéta Reinischová, Lukáš Červený

Veselka u moře

Na vdavky a na fakt, že by sličná blondýnka jednou kráčela k oltáři celá v bílém, nezanevřela. Aha! svěřila, jak by měl její vysněný den vypadat.

Vždycky se mi líbila představa svatby v zahraničí. Taková ta romantická. Jít na pláži bosa, mít rozevláté šaty, vítr ve vlasech... Na druhou stranu bych tam nemohla pozvat úplně všechny nejbližší. Přece jen máme v rodině i starší lidi, a to by už třeba nemohli letět letadlem. Takže by ty svatby musely být asi dvě! Jedna tady, a jedna jen pro nás s partnerem,“ vylíčila svou představu Lucie.

Tajný sňatek?

Lucie nedávno musela čelit nepříjemným dotazům kolegů, kteří je podezřívali, že už se tajně provdala, a nic jim neřekla. „Teď totiž bylo období utajených svateb a já zrovna přišla do práce v bílých šatech. Všichni spustili, že jsem se taky vdala,“ prozradila pobaveně Lucie s tím, že veselka momentálně opravdu není na programu.

S kým už chodila

Devět let s Babickým

První veřejný vztah Lucie Borhyové byl s profesionálním golfistou Alanem Babickým (56). Vnadná blondýnka s ním randila v době, kdy začínala uvádět Televizní noviny na Nově. Sportovec ji doprovázel na všechny společenské akce, po devíti letech přišel nečekaný rozchod.

Krátký románek s Jágrem

Následoval krátký románek s Jaromírem Jágrem (51). Ačkoliv se ho dvojice snažila před veřejností utajit, ven se dostaly například snímky, na nichž se Lucie s hokejistou vášnivě líbá na ulici.

Papadakis jí utekl

Osudovým mužem Lucie Borhyové byl řecký podnikatel a syn majitele řetězce hotelů Niko Papadakis (56). Poznali se během Lucčina focení na řeckých plážích. Moderátorka brzy otěhotněla, jenže Papadakis se s ní rozešel ještě před porodem syna Lucase.

Hrdličkovi sbalila kufry

Lucie byla do Michala (34) tak zamilovaná, že si s ním po nějaké době pořídila druhé dítě, dceru Lindu. Tehdy ale ještě nevyzrálý Hrdlička si chtěl užívat života svobodného mládence, což se s rolí otce ani partnera příliš neslučovalo. Borhyové nakonec s přelétavým moderátorem došla trpělivost, sbalila mu kufry a veliké lásky byl konec.

Fotogalerie
57 fotografií