Na nedostatek práce si Veronika Freimanová rozhodně nestěžuje, spíš naopak. A protože toho na ni v poslední době bylo moc, rozhodla se trochu ubrat. Hraje v divadle, natáčí, ale hlavně přišla hned o tři členy své milované rodiny.

Mohu prozradit, že se osobní život Marie Roklové trošku uklidní. Postupně moji roli utlumujeme, na mé přání jsme se tak dohodli,“ řekla Aha! herečka s tím, že časem ze seriálu úplně zmizí. Zvláštní ale je, že se Televize Prima k odchodu jedné z velkých hvězd seriálu odmítla vyjádřit.

Video
Video se připravuje ...

Veronika Freimanová 

Vtipná v Einsteinovi

Diváci ale o Veroniku nepřijdou, objeví se totiž v nových dílech seriálu Einstein. „Natočili jsme dalších osm dílů a musím prozradit, že pro mě je druhá série daleko větší legrace než ta první. S Pavlem Zedníčkem a Vojtou Kotkem jsme si to strašně užili,“ netají své nadšení z Případů nesnesitelného génia Veronika.

Doufám, že další série, která se připravuje, bude ještě vtipnější,“ prozradila Veronika o chystané třetí radě oblíbeného primáckého seriálu.

Zklidněná v Řecku

V červnu se mi podařilo trochu zvolnit a odjela jsem do Řecka, to ještě v Athénách bylo 27 stupňů a ne tropy,“ prozradila herečka. „Opravdu jsem si to užila. Moře, i památky. Člověk se tak zklidní... pevně doufám, že se tam na začátku září vrátím,“ dodala Freimanová s tím, že Řecko je její oblíbená země. „Je tam krásné moře, lidé, památky i jídlo,“ zavzpomínala.

Fotogalerie
28 fotografií