Prima prostě jede! Po oficiálním programu, kde vedení televize představilo podzimní novinky a posléze vystoupil David Koller (62) se svým bandem, se ti odolnější přesunuli na afterparty do vedlejší budovy Trojského zámečku. 

A tady se opět děly věci. Tance herečky Denisy Nesvačilové a Emmy Smetany byly hodně bujné. Zrzka, která nově nastupuje do seriálu ZOO, přišla v doprovodu reportéra Primy Josefa Mádleho (30). Na začátku tvrdili, že to bude klidné, ale po pár sklenkách bublinek, opanovali parket. Nechyběly hluboké záklony, sexy kreace a došlo i těsná objetí a polibky. K tomu se navíc sexy zrzka nebála odhalit své pevné poprsí tím, že si pod tenkou bílou látku bez ramínek nevzala podprsenku, a tak fantazii příliš prostoru nenechala...

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu! Markéta Reinischová

Denisa je po rozchodu se scenáristou Petrem Kolečkem jak z divokých vajec. Když se Mádle na chvíli vzdálil, navěsila se na muže v zeleném triku. Je zřejmé, že jí chybí mužská náruč. Z party ale nakonec odcházela opět s Josefem Mádlem... Kam, to ví jen oni.

Seriálová novicka Emma Smetana se při tanci spustila s kolegou Robertem Urbanem (37). Jaksi zapomněli, že už nejsou před kamerou a měli se k sobě stejně vášnivě jako v seriálu Eliška a Damián. Zpěvačka byla na party bez partnera Jordana Haje (34), a tak si to užívala po svém. 

Taneček si neodpustil David Gránský (31). Ale tentokrát kolegyně vyměnil za Jakuba Koháka (48). Richard Genzer (56) přišel s kamarádem a dlouho se nezdržel. 

V seriálu Eliška a Damián se objeví i dcera herců Báry Munzarové (50) a Jiřího Dvořáka (56) Anna (21). Půvabná herečka na mejdanu byla bosá, protože ji už z vysokých podpatků bolely nohy. 

Fotogalerie
152 fotografií