Primácká moderátorka Soňa Porupková se na sociálních sítích svěřila s krásnou novinkou: o víkendu se vdala! Veselka přitom přišla jen pár měsíců po zásnubách.

„Společně s úsměvem, všichni tři,“ napsala v pondělí ke svatební fotografii ze soboty. Nešlo přitom o nenápadné oznámení těhotenství, ale o narážku na společného mazlíčka manželů, roztomilého zlatého retrívra, který na svatbě nemohl chybět. 

Obilí, traviny a týpí

Veškeré oslavy proběhly v boho stylu. Krásné počasí umožnilo novomanželům i svatebčanům strávit prakticky celý den společně venku. Nevěsta oblékla romantické dlouhé bílé šaty bez rukávů, ozdobené umělými kapičkami z korálků na ramenou, z vyhlášeného svatebního salonu Adina. Na sobě neměla závoj ani výrazné šperky, všechno držela spíš v přírodní a jednoduché rovině přesně podle svého stylu. 

Celá svatba byla slazena do bílé a pískové – včetně ženicha, družiček i výzdoby. A to dokonce i té květinové. Místo záplavy barevných květů vsadili snoubenci na obilí a okrasné traviny. Nechyběl sladký bar, odpočinkové týpí, živá muzika ani dobré pití. 

Zásnuby pod polární září

Kdo zná Porupkovou (která po svatbě přijala příjmení Bučková), tomu je jasné, že svatba proběhla přesně podle jejího vkusu. Stejně jako zásnuby... Ty si moderátorka doslova vysnila a její manžel jí je splnil! 

Na koleno totiž Zdeněk poklekl na začátku letošního roku, když společně vyrazili do Norska. Porupková snila o zásnubách během polární záře. „Už někdy v začátku našeho vztahu jsem při romantické chvilce pronesla, jak magické by bylo se jednou zasnoubit pod polární září,“ svěřila se v březnu. 

Zázrak a splněný sen

„A protože je Zdenda býk jako já, nic pro něj není nemožné… a tak jsme se ocitli tady, sami stojící u fjordu, kolem nás jako už několikátý den v kuse řádila sněhová bouře, šance vidět polární záři byly nulové, i když její aktivita byla ve dnech naší cesty nejsilnější za poslední měsíce, že jste ji mohli vyfotit i v Česku… asi chápete ten paradox… a najednou se v hustých mračnech začala dělat okénka s jasnou oblohou, trvala jen pár minut, byl to naprostý zázrak, že nám to vyšlo,“ rozplývala se. Nakonec polární záře přece jen rozsvítila nebe, Zdeněk vytáhl prstýnek a Soňa řekla ano. 

Video
Video patří k placenému obsahu Blesku
Odemknout video

Venkovní pohoda Boučkovy televizní parťačky Soni Porupkové: Zahradu vyladila do japonského stylu. Kisa Cisarova, Elmer Carvalho

Fotogalerie
159 fotografií