Kdyby jen Eva Perkausová tušila, co její návrat z mateřské dovolené rozpoutá! Gabriela Lašková byla vzdor své divácké oblíbenosti vyšoupnuta z moderování hlavního zpravodajství a bylo jí nabídnuto méně lukrativní místo v pořadu Showtime. Což zase znamenalo nejistou pozici pro stávající moderátorku tohoto pořadu Gabrielu Soukalovou (33)... a tu to natolik rozhodilo, že se rozhodla odejít i ona.

Vzápětí si Showtime rozmyslela i Lašková. „Děkuji za nabídku setrvat na jedné palubě, rozhodla jsem se ji však odmítnout, a tedy zcela odejít,“ uvedla ve svém veřejném prohlášení na sociální síti. S Primou, kde trávila tolik let, se nyní někdejší misska roku 2013 (tehdy ovšem zvítězila pod svým dívčím příjmením Kratochvílová) šla rozloučit definitivně. 

Video
Video se připravuje ...

Moderátorka Lašková v přímém přenosu: Zhroutila se kvůli Janě (†40) s Adámkem (†3)! FTV Prima

Svou „poslední formální návštěvu“ sdílela i na instagramu. Jak sama přiznala, bylo to pro ni těžké. „Upřímně, čistý masochismus,“ připustila v instastories u záběru na vstupní kartičku, kterou s sebou nepochybně nosila několik posledních let. „Ale tohle 'rozloučení' jsem potřebovala, abych se mohla posunout dál,“ zdůraznila Gabriela, která se netají tím, že již aktivně obráží pohovory a hledá novou zajímavou pracovní příležitost.

„Navíc jsem chtěla odejít s úsměvem, ten poslední odchod si pamatovat nechci,“ dodala, čímž naznačila, že „vyjednávání“ na Primě o náhradní pracovní pozici nemělo asi ten nejpříjemnější průběh... „Tak. Nádech, výdech a pravou.“ Nezbývá než jí popřát hodně sil a co nejšťastnější ruku při výběru zaměstnání, co ji bude naplňovat stejně jako moderování primáckých zpráv.

Fotogalerie
47 fotografií