Už to vypadalo, že Aneta pustila Petra z hlavy a přenechala ho Denise Nesvačilové, která jí ho odloudila, ale zřejmě ne. V úterý dopoledne zveřejnila video, na kterém je Kolečko v posteli s jejich synkem Jiříčkem! Scénárista je zachumlaný v peřinách a vedle něj sedí uplakaný Jiřík s knížkou v ruce. Aneta to komentuje a Petr ji uklidňuje, že se nic neděje.

Krátké video se na sociální síti ohřálo sotva pár minut, modelce asi došlo, že provokace to sice byla dobrá, ale přece jen zbytečná, a tak video stáhla. Vignerová se nicméně pak ještě pochlubila bohatou snídaní a záběry už jen s rozesmátým synem.

Video
Video se připravuje ...

Vyhublá Aneta Vignerová: Rozchod s Kolečkem jí dal zabrat! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Kdo s kým momentálně je a není, je zřejmě těžká otázka pro všechny. Petr žádný vztah nepotvrdil, Aneta tvrdí, že už je v pohodě a užívá si single život, a Denisa asi čeká, jak to dopadne.

Naposledy se zevrubně probírala jejich krveprolití u Kolečka. „Byla to spíš nešťastná shoda okolností. Denisa vyndávala myčku, s temperamentem sobě vlastním mi něco vysvětlovala, já ji chytil za ruku a nevšiml jsem si, že v ruce drží nůž, tak jsem se bohužel pořezal na ruce,“ tvrdil Blesku Petr, který s řeznou ránou musel na šití do nemocnice a po ošetření skončil v péči Anety.

Fotogalerie
100 fotografií