Známý scenárista, který se točí v bludném kruhu mezi bývalkou Anetou Vignerovou (35) a současnou přítelkyní Denisou Nesvačilovou (31), si zranění přivodil v tom nejhorším možném okamžiku. Denisa totiž počítala s jeho pomocí při stěhování, ale nedočkala se jí, a tak musela »chlapskou ruku« shánět na sociálních sítích.

„Mám nový byt, vyklízím krabice a každý den myslím na to, že je lepší vyhořet než se stěhovat,“ uvedla Denisa pro Super.cz. Zda se ale jedná o budování nového hnízdečka lásky pro ni i pro Kolečka, ovšem neprozradila ani nenaznačila, o jejich vztahu od jeho provalení významně mlčí. 

Kolečko s Nesvačilovou pracoval na řadě projektů, milenci se z nich údajně stali až při loňském natáčení Pálavy.

Přivede milenku na »své« Lvy?

Petr je stejně jako loni autorem scénáře filmového večera Český lev, který se koná již tuto sobotu. Před rokem ho musel kvůli válce na Ukrajině, kterou Putinovo Rusko rozpoutalo jen 9 dnů před slavností, narychlo kompletně přepisovat, letos snad nic nenadálého nehrozí. Autor několika úspěšných seriálů (mj. Okresní přebor, Lajna, Vinaři, Most!, Osada, Pálava) na Lvech nebude chybět, zda dorazí sám anebo s partnerkou, se ještě uvidí.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti! Markéta Reinischová

Fotogalerie
62 fotografií