Po návratu z dovolené v Jordánsku čekal na Denisu Nesvačilovou menší šok. Na letišti na ni totiž čekala skupina přátel, kteří byli připraveni oslavit s ní její 32. narozeniny! Nechyběl vtipný transparent, vychlazené bublinky, balónky ani blahopřání. 

„32! Teda řeknu Vám, zatím je to docela jízda. Dějí se neuvěřitelné věci. Třeba, že mě slečna letuška vyseká z hrozící jídelní katastrofy. (O tom vám povim jindy!) A nebo mě parta mých přátel přepadne v noci na letišti s transparentem, balónky, korunkou, šerpou a bublinama. Bože, to byla nádherná ostuda! Miluju to! A moc vám děkuju, kamarádi, že vás mám, a že jste stejně praštění jako já. A vám všem ostatním děkuju ještě jednou za překrásná přání, všechna je postupně čtu. Život je báječný,“ rozepsala se dojatá herečka na svém instagramu, kam pověsila video z noční přepadovky. 

Celá scéna se jí před očima rozehrávala postupně. Nejprve si po unaveném příchodu do haly všimla jedné kamarádky, pak dalších přátel a nakonec ze všeho šla do kolen. Na uvítanou od nich rovnou dostala lahev šumivého vína. 

»Ostuda« na letišti

„Chtěli jsme Denise udělat nějaké překvapení, protože narozeniny měla v době, kdy byla na dovolené. A protože jsme všichni pro každou srandu, tak jsme se rozhodli, že ji přivítáme hned na letišti a uděláme jí pořádné antre a trochu ostudu,“ řekl Blesku moderátor na CNN Prima News Pepa Mádle (30), který byl mezi přítomnými. 

„Zřejmě se to povedlo, protože z našeho hulákání narozeninové písničky byla v šoku nejen Denisa, ale i ostatní cestující na letišti. Asi si museli myslet, že jsme na hlavu. Což je trochu pravda,“ přiznal se smíchem.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
85 fotografií