Denisa Nesvačilová se po drsném rozchodu, kdy se o tajné svatbě svého přítele Petra Kolečka dozvěděla stejně jako ostatní z médií, pustila zase naplno do práce. Nedává si ani minutu prostoru na žal, ale hořkost z Kolečkovy zrady v ní zůstala.

Nevinné rýpání do exmilence jí evidentně pomáhá dostat se z nejhorších chvilek. Což ostatně naživo předvedla divákům v Divadle Metro, když hrála představení Už tě mám dost. S kolegyní Lídou Rašilovou vede dialog o mužích a obě se u toho neskutečně baví. „Lindo, nebuď blbá, vždyť se s ním nemáš špatně. Podívej, co já musím snášet od Rogera. Nebo od Kolečka,“ vyhrkne ze sebe improvizovaně Nesvačilová během představení.

Publikum i s kolegyní lehnou smíchy, ale Rašilová ji v tom samotnou nenechá. „No, některý ty jeho scénáře nebyly tak trapný,“ odpoví a smíchy už nemůžou mluvit. Pak se ale vrátí k původnímu scénáři a pokračují ve hře. Nesvačilová zrovna tento úryvek sdílela na sociální síti, jako by tím chtěla naznačit, že už má Kolečka i s Vignerovou takzvaně „na salámu“.

Video
Video se připravuje ...

Jak Denisa Nesvačilová reagovala na svatbu Kolečka s Vignerovou? David Turek

Fotogalerie
55 fotografií