Když se Kolečko objevil u Krause, bylo naprosto jasné, na co všichni diváci čekají: Na otázky na tělo! Scenárista ale moc sdílný nebyl. Když se ho Kraus začal vyptávat, snažil se nejprve mlžit a odvádět řeč jinam. Není divu: Do Divadla Archa s ním totiž dorazila manželka Aneta Vignerová, jež všechno sledovala z publika.

„Člověk prostě prochází nějak životem a dělá některá rozhodnutí, která jsou někdy iracionální, někdy trošku divočejší, někdy zasáhnou emoce,“ vysvětloval neurčitě. Těžko říct, jestli jeho slova slyšela i Denisa Nesvačilová, případně co na ně říkala.

Sám potvrdil, že články, které o něm v poslední době vychází, nejsou žádné výmysly - a to možná bohužel pro něj. „Nějak tak to je přibližně pravdivé. Někdy je ale lepší, když o vás píšou lži než pravdu. O někom je lepší lež, o někom pravda. Já jsem taková křížená varianta,“ zamýšlel se na červené pohovce.

Pravda ale prý přece jen není úplná. „Co v těch příbězích chybí, jsou pohnutky lidí, které můžou být různé. Já tady nebudu mluvit za svoji ženu nebo za někoho jiného. Byla by velká lež tvrdit, že jsem se nedopustil nějakých omylů. Ale ty postavy můžou být různé,“ snažil se obhájit.

Kdyby se prý namísto reality jednalo o scénář k filmu, který píše, zaměřil by se na hlubší psychologii postav a celý problém by odhalil více do hloubky. Své vlastní psychologické pochody ale neobjasnil, jeho skutečné pohnutky tak zůstávají skryty.

Video
Video se připravuje ...

Bez urážky Zuzany Bubílkové: O Kolečkově svatbě i Železného hádce Zuzana Bubílková

Fotogalerie
80 fotografií