Aby se člověk vyznal ve vztahovém propletenci Petra Kolečka, Anety Vignerové a Denisy Nesvačilové, potřeboval by možná graf, do kterého by si zakresloval pohyb scenáristy od modelky k herečce a zase zpátky k modelce. Není pochyb, že oběma ženám toho autor komediálních seriálů Most! či Osada hodně nasliboval. Splnil to však jenom v jednom případě - přednost dostala Vignerová, s níž má Kolečko malého synka Jiříka (3). Půvabné missce nakonec navlékl snubní prstýnek při utajené svatbě.

Veselka to byla natolik utajená, že o ní netušila ani milenka Nesvačilová. Ta s ním k tomu datu plánovala žhavou dovolenou plnou lásky v zahraničí… „Asi dvanáct hodin předtím, než jsme měli odletět na romantický pobyt do Athén, mi před dvojákem v divadle napsal, že se necítí na odlet, že neví, co bude, a že potřebuje být na pár dní sám, protože je toho na něj hodně,“ citoval její slova deník Sedmička. Hořkost ze zrušené dovolené ale záhy přebilo něco docela jiného.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Zamilované hrdličky poprvé ve společnosti! Markéta Reinischová

„Dvacet čtyři hodin poté, co jsme měli odletět, se oženil se svou bývalou partnerkou,“ popisovala zrazená Nesvačilová, jež podle všeho nestačila zírat, jaký obrat situace nabrala. Tím spíše, že o své současné manželce „ještě několik dní předtím mluvil velice ošklivě“. Taková zrada pro rusovlasou herečku, kterou si diváci jistě oblíbili v seriálech Slunečná, Pálava či Dobré zprávy, musela být notně nepochopitelná, a nikoho nejspíše nepřekvapí, že se s ní teď jenom horko těžko vyrovnává…

Fotogalerie
98 fotografií