Nesvačilová Blesku prozradila, že ji chlapi zvou na rande především přes sociální síť Instagram. „Chodí mi spousta nabídek. Hotová seznamka je to,“ smála se v noci na čtvrtek. „Zkoušejí to, ale beru to s nadsázkou,“ dodala v doprovodu svého kamaráda Josefa Mádleho (30), který je moderátorem a redaktorem televize Prima. „Denisa mne požádala, abych jí tady ve Varech dělal garde,“ svěřil se Blesku jinak šťastně zadaný Pepa.

Oba jsme potkali v klubu Public na koncertu vítěze SuperStar z roku 2021 Adama Pavlovčina (27). Seděli přímo u jeviště, bouřlivě aplaudovali a Denisa u toho pokuřovala elektronickou cigaretu.„Byl skvělej,“ pochvalovala si herečka. Z klubu Public se pak ještě s jedním známým přesunuli do nedalekého Becher’s Baru, kde vydrželi do ranních hodin. Už za světla doprovodila Denisa s Josefem společného kamaráda na hotel a pak se odebrali také na kutě. Byla to jejich další dlouhá noc plná zážitků a popíjení.

Během čtvrtka se Nesvačilová v lázeňském městě více věnovala své mamince, jež za ní do Karlových Varů přijela ve středu. Mádle měl v plánu vrátit se na dětský tábor ve východních Čechách, do jehož organizace je zapojený. 

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová otevřeně: Setkání s exmilencem Kolečkem a jeho manželkou bylo v klidu! Markéta Reinischová

Fotogalerie
72 fotografií