Petr Kolečko s manželkou na festival přijeli v sobotu, dostáli pracovním povinnostem, bujarým mejdanům a ve středu odjeli domů. „Moc jsme si letošní Vary užili a opravdu žádné hádky se nekonaly,“ okomentovala jejich pobyt v Karlových Varech Aneta Vignerová

Asi největší party do ranních hodin si užili v pondělí, kdy skončili v baru v Grandhotelu Pupp. Během noci se do klubu vypravila i herečka Denisa Nesvačilová, s níž měl Kolečko milostný poměr.

Video
Video se připravuje ...

Denisa Nesvačilová Markéta Reinischová

Vím, že je z toho senzace, ale ta se nekonala. Já nějaké setkání nesetkání neřeším, jsem tady se svými přáteli. Je to festival, je tady strašně moc lidí, se kterými se potkáváte, nepotkáváte, takže asi tak. Byli jsme ve stejném baru, ale nepotkali jsme se. Opravdu nevím, kde byli, já jsem tančila se svými kamarády a kde byli oni, netuším,“ řekla Blesku na party Allwyn v Císařských lázních zrzka, kterou doprovází moderátor Josef Mádle. 

Ještě než začal mejdan, tak finančník Karel Komárek předal talentované Amelii Marii Nielson z Dánska stipendium do Hollywoodu. 

Jsem získáním stipendia zaskočena i poctěna zároveň a chci za tuhle jedinečnou životní příležitost karlovarskému festivalu, agentuře EFP a společnosti Allwyn poděkovat. Bylo mi potěšením být součástí projektu Future Frames – možnost sdílet tady v Karlových Varech zkušenosti s tolika talentovanými režiséry byla ohromně inspirující. Future Frames vysílá silný vzkaz o síle filmu v propojování lidí napříč hranicemi a já jsem nadšena, že budu moci odcestovat do Los Angeles, abych se tam učila od těch nejlepších filmařů a zároveň reprezentovat evropský film ve světě,“ řekla Amelie.        

Fotogalerie
71 fotografií