Herečka už se smířila se zradou exmilence Petra Kolečka, který jí dával falešné naděje, že je jeho vyvolená, a nakonec se oženil s Anetou Vignerovou, kterou právě kvůli ní opustil.

„Už se o tom nechci bavit, protože si myslím, že už je to snad pryč. Jsem ráda, že mám hodně práce, jak v divadle, tak natáčení a soustředím se sama na sebe. Chci se věnovat všem lidem, co jsem za poslední rok zanedbávala a neměla čas se s nimi vídat, a užít si trochu léta.

Na konci června se zavřu do ateliéru a už z toho nic nebude,“ řekla Blesku Denisa, která musela spolknout další hořkou pilulku.

Video
Video se připravuje ...

Otloukánek Denisa Nesvačilá. Nejdřív jí vypekl Kolečko a teď i nejlepší kamarádka! Markéta Reinischová

Kamarádka mě na poslední chvíli vypekla, protože bude mít lepší povinnosti, takže nakonec letím s rodinným příslušníkem. Letím s pratetou, to je čupr ženská, plná sil a moc si rozumíme,“ překvapila zrzka.

Nesvačilová je od rozchodu s Kolečkem nezadaná. „Určitě by mi nějaký muž slušel, ale teď by mi maximálně nosil batoh s notebookem a se svačinou a časem bychom se asi rozmohli,“ tvrdí Denisa, která má jasno, jak by její nový chlap měl vypadat.

Měl by být chytrej, vtipnej, hodnej a pravdomluvnej. Měl by mít rád psy a měla by s ním být legrace. Měl by být schopný se mnou jet do Brna, ale i pod stan, na vodu, kamkoliv,“ má jasno herečka, která s kamarádkami vyrazila na módní show na hradě Špilberk.

Fotogalerie
83 fotografií