Denisa se s hraběnkou Lažanskou vyfotila na charitativní akci Helping Dolls. Setkání s oblíbenou jasnovidkou na ni natolik zapůsobilo, že se rozhodla urozené dámě veřejně vyznat.

„Paní hraběnka Karla Lažanská. V její přítomnosti teprve poznáte pravý význam označení dobrá duše. Nejenže podporuje spoustu charitativních akcí, ona si vás vyhmátne, sleduje váš život a v tu nejlepší možnou chvíli se zjeví, udělá vám křížek na čele a pár slovy vás rozbrečí tak, jako dlouho nikdo,“ začala Denisa.

Když nemáte pevnou půdu pod nohama...

Měla to být právě Lažanská, kdo jí hodně pomohl v náročných časech. „V době, kdy nemáte pevnou půdu pod nohama, vás chytne pevně v podpaží a drží váš krok. A když máte to veliké štěstí, přijme vás za vlastní a zkrátka víte, že svět ještě nepřišel o svou nádhernou poezii. Je mi ohromnou ctí být v jejím zorném poli,“ pokračovala.

Ze společné fotky, na které se k hraběnce láskyplně tulí jako k vlastní babičce, je zřejmý blízký vztah. „Nevím, čím jsem si to zasloužila, ale děkuji z celé duše. Je mi ve vaší blízkosti lehce a opravdově, Karličko. Vám bůh žehná, kudy chodíte,“ zakončila herečka.

Slavná šlechtična

Jak informoval web Expres.cz, hraběnka Karla Lažanská pochází ze slavného českého šlechtického rodu, který v minulosti vlastnil například Palác Lažanských s kavárnou Slavie v Praze.

Urozená dáma ovšem vstoupila ve známost i něčím jiným, než jen svým původem. Během gynekologické operace před lety prošla klinickou smrtí a od té doby se dala na jasnovidectví. „Měla jsem klinickou smrt. Šla jsem si do toho svého prozářeného obzoru, tam jsem viděla nějaké úžasné bytosti, bylo to nádherné,“ popsala pro ezoterický kanál Cesty k sobě. Děti, které u ní seděly v nemocnici, ji ale přivolaly zpátky.

Vyvěštila povodně i úspěch Babiše

Od té doby se rozhodla věcem mezi nebem a zemí více věnovat. A vyplatilo se: předpovědět dokázala například masivní povodně v Praze v roce 2002 nebo výhru Andreje Babiše ve volbách. Kromě toho prý dokáže určit datum úmrtí i způsob, jak člověk zemře, ale také například narození nových miminek. 

Video
Video se připravuje ...

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
126 fotografií