Náhoda nebo rádoby nenápadná pomsta? Aneta Vignerová se dlouhé měsíce nechtěla s veřejností podělit o snímky ze svého svatebního dne, který ukuli se svým, dnes již manželem, Petrem Kolečkem za zády jeho milenky Denisy Nesvačilové.

Zatímco si modelka dlouhé měsíce užívala, že svou sokyni v lásce ponižujícícm způsobem pokořila a zvítězila nad ní, tak dnes už se zdá, že Denisa si přece jen z prohry v lásce hlavu nedělá. Okolo půvabné zrzavé herečky se již dnes točí mnoho nápadníků a zdá se, jakoby na nevěrného Petra velmi rychle zapomněla. A mnohé s tím má možná co dočinění právě smyslné focení pro pánský časopis Playboy. Denisa se sama netajila tím, že jí jeden z jejích expartnerů kontaktoval a smyslné fotky s nadšením pochválil. 

Časování by snad nemohlo být lepší. Pár dnů poté, co se křtila obálka nového magazínu se žhavými fotkami Denisy uvnitř, nahrála Aneta Vignerová na svůj instagram něžné snímky plné polibků ze svatební síně i z focení těsně po obřadu.

„Dnes jsem nabyla pocitu, že se s vámi chci podělit o jeden svůj krásný březnový den. Ať je to, jak je to, jsme přesvědčení, že jsme na správné cestě a jsme šťastní. Děkujeme svědkům i všem, kteří sice nebyli na naší svatbě fyzicky, ale jejich duše tam byly cítit,“ ubezpečila veřejnost Vignerová s tím, že v jejím vztahu vše klape, jak má, a s Petrem Kolečkem jsou opravdu nerozlučné osudové lásky.

Video
Video se připravuje ...

Je to za mnou, už je to dobré, říká k rozchodu s Kolečkem Denisa Nesvačilová Luboš Procházka, Elmer Carvalho

Fotogalerie
60 fotografií