Mnozí si určitě už v minulosti s nadsázkou pomysleli, že tato velmi divoká romance, kde létaly nože z myčky a různá ostrá slova na instagramu, skončí vraždou nebo svatbou. A opravdu se jedno z toho naplnilo! 

Naštěstí nikomu žádná končetina neubyla, jen Anetě a Petrovi na prstu přibyly snubní prstýnky. Celá veselka byla tak dlouho a pečlivě utajovaná, že o obřadu v Českém Krumlově nejspíše nevěděla ani Denisa Nesvačilová, která měla s Petrem Kolečkem pletky.

Nikdo z trojúhelníku se k celé situaci dlouho nevyjádřil, až samotná Vignerová prorazila hradbu mlčení na svém instagramu. 

„Někdy je v životě potřeba udělat nějaký razantní krok. Proč jsme ho s Petrem udělali, je jen naše věc. Byli bychom radši, kdyby naše rozhodnutí zůstalo déle utajeno veřejnosti, protože jsme ho udělali pro nás dva a našeho syna, pro nikoho jiného,“ začala krásná novomanželka Aneta.

Svůj příspěvek doplnila hřejivým přáním pro všechny. „Vám, co mě zde dlouhodobě podporujete, děkuji a věřím, že mě podpoříte i nyní. Všem ostatním přeji, aby se snažili najít více tolerance a lásky, tak jako se snažíme my dva s Petrem…, “ uzavřela vše modelka.

Video
Video se připravuje ...

Petr Kolečko a Denisa Nesvačilová: Jak to spolu mají? David Turek

Fotogalerie
36 fotografií