Po bizarních vztahových veletočích trojlístku Aneta VignerováPetr KolečkoDenisa Nesvačilová (31) přišla v dubnu veselka a zdá se, že je rozhodnuto. Kolečka „získala“ Vignerová, a to dokonce i před zákonem. 

Novomanželé teď společně oslavili poprvé 1. máj jako manžel a manželka. A modelka se postarala o to, aby jejich štěstí nikomu neuniklo... Dvojice svůj polibek zvěčnila na fotce, kterou Aneta ještě 1. května vystavila na sociální sítě. Ba co víc, využila funkce přišpendlit důležité příspěvky nahoru na profil a polibek umístila na tu nejpřednější pozici. Výmluvnější krok už snad udělat ani nemohla. 

„Alternativní bobule místo květů. Krásný První máj,“ komentovala modelka, která s manželem zřejmě zrovna nemohla najít třešeň. Ani to jim ale nezabránilo tradici zamilovaných uskutečnit. 

Fanoušci jsou rozpačití

Jak se dalo očekávat, fotka si získala velkou pozornost. Mnozí dali najevo upřímnou radost, že jsou partneři konečně naplno spolu. „Puzzle zapadly a jste  posilnění,“ komentovala například jistá Barbora. 

Jiní zase fandili hlavně Anetě a přáli jí, aby jí už Kolečko dopřál jen lásku a klid. „Doufám, že vás pan Kolečko na rukách nosí. Po tom všem, čím jste si prošla a co jste dokázala, si zasloužíte jen to nejlepší,“ psala jí fanynka Saskie. 

Našly se ale i reakce poněkud posměšného charakteru. „Neskutečná komedie, člověk se fakt baví,“ zněla jedna. „Pěkná fotka od Denisy!“ psal další člověk. A někteří neváhali ani naplno modelce vzkázat, že jí lásku nevěří. 

 

Video
Video se připravuje ...

Manželé Kolečko s Vignerovou na přehlídce: První muchlovačka po utajené svatbě Ina T., Lukáš Červený

Fotogalerie
157 fotografií