Čtenáři Jaroslava Svěceného a Zdeňku Žádníkovou Volencovou nachytali v italské Cremoně v muzeu houslí a rozhodně tam nejeli na otočku, protože vzdálenost mezi Prahou a Cremonou je 895 kilometrů. „Udělali si výlet a byli přesvědčeni, že takhle daleko je nikdo nemůže potkat. Bohužel se ale stalo. Svět je malý,“ uvedl náš zdroj.

„Byli jsme podepsat smlouvu na zápůjčku houslí, které budou součástí dalšího Festivalu hudby na zámku Dobříš,“ snažil se Nedělnímu Aha! vysvětlit výlet do Itálie Svěcený. Žádníková na na dotaz redakce nereagovala.

Jaroslav Svěcený je ovšem už čtyři roky rozvedený a vztahu by se prý nebránil. „Do Zdeňky se bezhlavě zamiloval před pěti lety, když s ní začal spolupracovat. Rok nato se také po třicetiletém manželství rozvedl. Udělal první krok a podle mne čeká, že tak učiní i ona, ale netlačí,“ dozvěděl se deník Aha! od zdroje blízkého Svěcenému. „Ví, že je matkou čtyř dětí, a respektuje to. Kdyby ale Žádníka opustila, nemá problém děti přijmout,“ pokračoval náš zdroj s tím, že se Žádníkem už to herečce, kterou známe především ze seriálu Rodinná pouta (později Velmi křehké vztahy), déle neklape.

Mlčení herečka prolomila až na Prvního máje, kdy se ozvala na sociální síti. „Zdravíme všechny z rodinné dovolené. Léto bude pracovní, vybíráme si time off napřed. Máme se fajn,“ napsala stručně ke snímku s manželem Radkem.

Video
Video se připravuje ...

Svěcený o Zagorové: Každé setkání s ní byl originál Lucija Veselá

Fotogalerie
47 fotografií