V pátek byla Monika Trávníčková Bleskem přistižena, jak den před živým vysíláním taneční soutěže, kde společně s Pavlovým synem Pavlem Dytrtem fandila svému manželovi Pavlu Trávníčkovi, strávila noc s houslistou Jaroslavem Svěceným. Navíc v domě, kde má Monika kancelář. Co se tam dle slov Trávníčkovy manželky dělo?

My jsme skutečně celou noc na sobotu podepisovali v mé kanceláři tisíc kusů limitované edice Symfonie pro planetku u mě v kanceláři. Nic víc, nic míň. Vážně za tím nic nehledejte,“ řekla Blesku Monika a v podobném duchu to napsala na svůj profil na sociální síti.

Netrvalo dlouho a odpověděl sám Svěcený: „Ještě včera na koncertě mě od toho psaní bolela ruka.“

VIDEO: Trávníčková a Svěcený o nevěře: Jsou milenci, nebo ne?

Video
Video se připravuje ...

Trávníčková a Svěcený o nevěře: Jsou milenci, nebo ne? David Turek

„Ale zároveň jsem šťastný, že příznivci, fanoušci, přátelé mé nahrávky poslouchají. Tobě děkuji za to, že jsi vše perfektně zorganizovala. Vážím si naší spolupráce. Pozdravuj Pavla.

Trávníčková to nevydržela a odpověděla: „Já jsem moc ráda, že se vše stihlo podepsat včas, aby desky mohly putovat k posluchačům… Ale, že byla u toho velká legrace společně s Vláďou a Honzou. Video sem dávat raději nebudeme… to by moc pobavilo.“ Dle jejích slov, tam s houslistou nebyli sami dva, ale ještě s dalšími dvěma muži. 

Pavel Trávníček se k celé kauze zatím nevyjádřil, protože celý den objíždí média, kde společně s taneční partnerkou odpovídají na dotazy ohledně jejich vypadnutí ze StarDance.

Fotogalerie
42 fotografií