Pavel původně  nabídku do StarDance odmítl, ale nakonec se nechal manželkou Monikou přemluvit a šel do boje. Od začátku pro něj nebyly tréninky lehké, pár týdnů před jejich začátkem si na zahradě způsobil výron kotníku a bolesti přetrvávaly i na zkouškách.

Naštěstí se tam nic neutrhlo, takže teď musím tu bolest přetrpět,“ vyhecoval se herec a s Veronikou Lálovou se pustil do trénování. První tanec zvládli na výbornou, ale druhý - rychlý jive, se jim stal osudným. V sobotu jako první pár soutěž opustili.

Zklamání není žádné, protože když se na to díváte jako Werich, který říkal, že když nejde o život, jde o h...., takže jsou jiné věci, hezčí, lepší,“ řekl v pondělí ráno krátce před půl devátou ve Studiu 6 Trávníček. „Mně to vůbec nevadí, ty ambice jsou úplně někde jinde a jde se dál,“ dodal herec. Jeho odpovědi působily, jako by byl rád, že vypadl, což se moc nelíbilo jeho taneční partnerce Veronice Lálové.

Myslím si, že přirozeně to chce každý táhnout nejdál a nechce vypadnout, myslím, že to takhle máme všichni nastejno. Ale já jsem na to trošku byla připravená, malinko jsem to očekávala, asi nějaká vnitřní intuice. Ani jsem v ten den, co nás vyřadili, nebyla zklamaná, takže jsem to nesla statečně. Celou neděli jsem si užila s kamarádkou, která za mnou přijela, abych nebyla smutná, šly jsme na dobrou večeři... Věřím, že nás s Pavlem čekají ještě hezké momenty a pracovní příležitosti. Takže svět nekončí, nic hrozného se nestalo,“ tvrdí tanečnice, která při své první účasti v roce 2016 dokázala spolu se Zdeňkem Piškulou vyhrát osmou řadu, o dva roky později skončila v deváté řadě po boku olympionika Davida Svobody na třetím místě.

VIDEO: Nejstarší účastník StarDance Pavel Trávníček (71): Jak to s ním zvládá sexy tanečnice Veronika Lálová?

Video
Video se připravuje ...

Nejstarší účastník StarDance Pavel Trávníček (71): Jak to s ním zvládá sexy tanečnice Veronika Lálová? Markéta Reinischová

Moderátor Studia 6 zmínil, že mu tuto sobotu přišla porota až moc přísná a soutěžící byli rádi i za  sedmičku.

To máte pravdu, protože jsem zaznamenal od těch tanečníků a párů protesty, nebudu říkat, na kterého porotce, protože ti jsou nedotknutelní. V zákulisí se od tanečníků ozývaly protesty, jako nesouhlasíme a cože, apod. Ještě tam byla poznámka od jednoho tanečního páru, že když je ta porota tak přísná, že by je povyměňovali. Když ty ven, tak ty taky ven,“ prozradil Pavel, co se dělo v zákulisí po hodnocení poroty.

Pavel s Veronikou měli už nazkoušené čtyři tance (valčík, jive, tango a rumbu), aby v případě postoupení měli natrénováno..

„Zužitkujeme to v mé talk show, se kterou jezdím, a budeš v tom sexy oblečku, jako v Rio de Janeiru,“ dodal se smíchem Trávníček. "Každému bych stejně doporučil, ať to zkusí, protože si člověk, který nic pro svou fyzičku nedělá, uvědomí, že by opravdu měl něco dělat."

Video
Video se připravuje ...

Medailonek: Jan Cina Videohub

Fotogalerie
52 fotografií