Policii zavolala sama Monika, když se vracela domů z páteční Noci kostelů. Monika na Noci kostelů doprovázela houslistu Jaroslava Svěceného (60), jemuž dělá manažerku.

„Měla jsem strach o manžela a malého, neboť mi nereagoval na telefon a pak neotvírali večer,“ píše Trávníčková ve středečním prohlášení na facebooku.

„Takže jsem musela přivolat policii, aby zjistili, zda je vše v pořádku, zdali se něco nepřihodilo,“ dodává Monika s tím, že prosí o klid a že se vlastně nic zásadního mezi ní a manželem neděje.

Její verze se ale liší od té policejní! „Můžeme potvrdit, že v sobotu krátce před druhou hodinou ranní jsme vyjížděli v Mnichovicích k řešení případu a prověření oznámení o narušení občanského soužití mezi partnery,“ sdělil v pondělí Blesku mluvčí policie Praha-venkov Zdeněk Chalupa. Blíž ovšem incident nechtěl komentovat.

VIDEO: Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry 

Video
Video se připravuje ...

Pavel Trávníček vzdal účast ve StarDance: Monika ho vrátila do hry Kisa Císařová, Lukáš Červený

Trávníčková si myslí, že jí chce někdo cíleně uškodit. „Celé je to práce jednoho člověka, který se mě snaží pošpinit a zamezit mi v pracovních závazcích. Lidská závist a to, že se vám daří a jste úspěšní v práci, nezná hranice,“ jsou její další slova.

Uvědomuje si ale, že o nočním zásahu policie v jeho domě informoval Blesk samotný Trávníček? „Monika mi vyhrožuje, že už syna neuvidím,“ stálo mimo jiné v SMS zprávě.

Fotogalerie
45 fotografií