Ta přijela do hercova domu v noci z pátku na sobotu z těchto důvodů: „K řešení případu a prověření oznámení o narušení občanského soužití mezi partnery.“ Tak nám to v pondělí napsal mluvčí policie Praha-venkov Zdeněk Chalupa. Trávníčková má ale jinou verzi.

Když se vrátila domů z Noci kostelů, v rámci které hrál ve svatovítské katedrále její klient, houslista Jaroslav Svěcený (60), policii zavolala: „...z toho důvodu, že jsem měla strach o manžela a malého, neboť mi nereagoval na telefon a pak neotvírali večer,“ stojí v jejím prohlášení. „Takže jsem musela přivolat policii, aby zjistili, zda je vše v pořádku, zdali se něco nepřihodilo,“ dodala s tím, že prosí o klid a že se vlastně nic zásadního mezi ní a manželem neděje.

Trávníčková si myslí, že jí chce někdo cíleně uškodit. „Celá záležitost je práce jednoho člověka, který se mě snaží pošpinit a zamezit mi v pracovních závazcích. Lidská závist a to, že se vám daří a jste úspěšní, v práci nezná hranice,“ jsou její další dnešní slova.

Uvědomuje si ale, že oznámení o tom, že v jeho domě zasahovala na manželčin popud policie, napsal Blesku samotný Trávníček, kterého celá událost šokovala? Něco tady hodně nehraje. Třeba to, že Trávníčkové nikdo neotevíral. Copak nemá od domu klíče?

Trávníček Blesku řekl, že má v celé manželské krizi největší strach o syna Maxíka (4). „Monika mi vyhrožuje, že už syna neuvidím,“ řekl Blesku s tím, že o malého nechce přijít. 

VIDEO: Drama u Trávníčka! Monika na něj zavolala policii. A herec Noha měl infarkt na natáčení

Video
Video se připravuje ...

Drama u Trávníčka! Monika na něj zavolala policii. A herec Noha měl infarkt na natáčení Bára Horáková, Lukáš Červený

Fotogalerie
30 fotografií