Ten je už čtyři roky rozvedený a Zdeňku chce podle informací Aha! i s jejími čtyřmi dětmi. „Do Zdeňky se bezhlavě zamiloval před pěti lety, když s ní začal spolupracovat. Rok nato se také po třicetiletém manželství rozvedl. Udělal první krok a podle mne čeká, že tak učiní i ona, ale netlačí,“ dozvěděl se deník Aha! od zdroje blízkého Svěcenému.

„Ví, že je matkou čtyř dětí, a respektuje to. Kdyby ale Žádníka opustila, nemá problém děti přijmout,“ pokračoval náš zdroj s tím, že se Žádníkerm už to herečce, kterou známe především ze seriálu Rodinná pouta (později Velmi křehké vztahy), déle neklape.

Před pěti lety začala Žádníková Svěcenému moderovat koncerty, popřípadě zahrála na flétnu, a dokonce houslistovi napsala i scénář pro divadelní koncert, kde ho přesvědčila k herectví. Na tom, že ti dva jsou spolu na veřejnosti společně vidět, nebylo tedy nic podezřelého. Teď ale zašli dál. 

Čtenáři je načapali v Cremoně v muzeu houslí, do které podle svědků vyrazili autem. A do Cremony, od Prahy vzdálené 895 kilometrů, rozhodně nejeli na otočku a přespali v hotýlku. „Udělali si výlet a byli přesvědčeni, že takhle daleko je nikdo nemůže potkat. Bohužel se ale stalo. Svět je malý,“ komentuje náš zdroj. 

„Byli jsme podepsat smlouvu na zápůjčku houslí, které budou součástí dalšího Festivalu hudby na zámku Dobříš,“ snažil se Nedělnímu Aha! vysvětlit výlet do Itálie Svěcený. A Žádníková? Zavolali jsme na číslo, které má být její, tam se ale ozvalo: „Jsem asistentka. Paní Zdeňka je pryč. Co si přejete?“ Vznesli jsme tedy dotaz, asistentka ho prý okamžitě své zaměstnavatelce předá. Žádníková se ale dosud neozvala.

Noc s paní Trávníčkovou i rozvod

V říjnu 2021 měl Jaroslav Svěcený strávit noc s manažerkou Monikou Trávníčkovou (37), manželkou herce Pavla Trávníčka (72). „Podepisovali jsme celou noc v mé kanceláři tisíc kusů limitované edice Symfonie pro planetku. Nic víc za tím nehledejte,“ hájila se tehdy Monika. Herec ale později přiznal, že řeší hlubší partnerskou krizi.

Jaroslav Svěcený se před časem rozešel po 30 letech s manželkou a tento rozvod odnesl na zdraví. Bojoval s rakovinou, byl na tom špatně psychicky. „Mě ten rozchod tak zdrtil, že jsem se odevzdal osudu. Musím se zase dát do fyzické a psychické kondice,“ řekl nám tehdy s tím, že navštěvuje psychiatra a psychologa a dává se dohromady.

„Strašně mě to zasáhlo. Neumím být sám, potřebuju vedle sebe partnerku. Sice neumím vařit, ale zase dokážu jiné věci. Snad mě může mít někdo rád. Chtěl bych pro někoho žít,“ dodal tehdy v královéhradecké nemocnici. To bylo v lednu 2019. Od té doby se ale neuvěřitelně zvedl a mohou za to jistě i krásné ženy v jeho okolí.

Video
Video se připravuje ...

Hvězda Rodinných pout Zdeňka Žádníková s krásnou dcerou! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
79 fotografií