Do výkonu trestu se Lucie dostala vskutku nešťastně, vyhrožovala totiž svému známému, že mu uřízne hlavu. „Dostala jsem podmínku a peněžitý trest za nebezpečné vyhrožování. Ten peněžitý trest jsem nezaplatila, a tak mi to proměnili na padesát dnů ve vězení,“ svěřila webu eXtra.cz.

28. dubna nastoupila do výkonu trestu, ale ještě předtím stihla prozradit, co si bere s sebou a co jí poradil její manžel Michal, který má s pobytem ve věznici sám zkušenosti. „Sbalila jsem si s sebou to, co je nutný. Hygiena, ručníky a pro odsouzený, který tady jsou, nějaký tabáky, cigarety a tak dále,“ uvedla s tím, že ona sama nekouří, ale mnoho lidí z jejího okolí si myslí, že ve věznici začne.

S tabákem má ale jiné a mnohem prozíravější plány. „Je to na výměnu. To znamená, že třeba některý holky mají kafe, tak jim dám tabák a ony mi za to dají trochu kafe. A já pak to kafe můžu s jinou holkou zase vyměnit třeba za jogurt,“ dodala, že jde o jakousi taktiku.

Vzhledem k tomu, že její manžel Michal si odpykal trest za vraždu, jistě ví, jak to v takových zařízeních chodí a čemu se vyvarovat. „Budu se snažit tam být svá. A jak někomu ukážu, že jsem slabá, tak tam nevydržím,“ dodala žena, jež po účinkování ve Výměně manželek o svém životě informuje hlavně prostřednictvím sociálních sítí. Nechme se tedy překvapit, zda se pochlubí i svými zážitky z věznice.

Video
Video se připravuje ...

Pěkně ostrý závěr Výměny manželek! Křik, nadávky a útěk od stolu! TV Nova

Fotogalerie
19 fotografií