Ani fakt, že je dvojnásobnou maminkou, nezastaví zpěvačku Ewu Farnou od umělecké činnosti. Aktuálně se chystá světu představit svou nejnovější písničku a rozhodně nezanedbává propagaci. Na sociálních sítích, kde je velice aktivní a kde má vybudovanou solidní fanouškovskou základnu, své příznivce „namlsává“ úryvky z chystaného songu. A právě během jedné upoutávky mnohé zmátla.

Za doprovodu velice chytlavého popěvku, na který se vlnila, se totiž představila v několikavteřinovém videu s nečekanou vizáží. Její obvyklé husté tmavé kadeře totiž nahradily dlouhé, výrazně světle fialové vlasy! „Ty vlasy jsou boží, pokud to není paruka...“ dumali na instagramu její followeři. „To je paruka určitě, myslím, že by do takových vlasů nešla,“ kontrovali jim další. 

Video
Video se připravuje ...

Ewa Farna na cenách Anděl: Jsem žena z vesnice, jedu si to svoje! David Turek

Všichni se však shodovali na jediném – Ewě sluší všechno. Zpěvačka s česko-polskými kořeny se totiž pyšní nadmíru půvabným obličejem, a tak je jedno, zda má vlasy rozpuštěné, kudrnaté, zapletené v copánky, červené... anebo třeba právě fialové a s ofinkou. Jak ostatně v minulosti nejednou ukázala, výrazných změn image či divokých experimentů se vůbec nebojí. Jak si ostatně můžete připomenout v naší galerii.

Fotogalerie
88 fotografií