Brian Szasz ovšem nepřestal šokovat ani poté, co navštívil koncert své oblíbené skupiny.

Ukázalo se totiž, že jen pár okamžiků poté, co prosil o modlitby pro svého nevlastního otce, flirtoval na Twitteru s modelkou z OnlyFans, která si nechá říkat Brea. Ta na síti zveřejnila svůj snímek s velmi jednoduchým popiskem: „Mohla bych si na tebe sednout?“ A takovou otázku nemohl Brian nechat bez odezvy ani v takto těžké rodinné chvíli. „Ano, prosím,“ odpověděl stručně, ale s nadšením a přidal hned několik emotikonů se srdíčky.

Jeho reakce se okamžitě stala terčem vtipů ostatních lidí. „Ten chlap miluje Blink 182, má dámy, které mu sedají na tvář a nemá strach dát to světu vědět,“ napsal jeden ze sledujících, který si komentáře všiml.

A jako by to nestačilo, pustil se ještě do sporu s rapperkou Cardi B, která pro jeho návštěvu koncertu v tak těžké rodinné situaci nemá pochopení ani trochu a myslí si, že by měl sedět doma a čekat na zprávy ohledně svého nevlastního otce. 

 „Možná je to nevhodné, ale moje rodina by chtěla, abych tady byl! Blink 182 je moje nejoblíbenější kapela a muzika mi pomáhá v těžkých časech,“ napsal na sociální síť ze San Diega, ovšem ani fakt, že by si to jeho rodina přála, Cardi B neobměkčil a k situaci se vyjádřila na videu. „Není to smutné, že jsi miliardář a nikdo o tebe nestojí?“ ptá se Cardi B na videu, na které upozornil Daily Mail.

Szas, který předtím smazal všechny své kontroverzní příspěvky na sítích se s rapperkou pustil do otevřené hádky. „Jaká trapná celebrita. Cardi B se snaží ovlivnit mě a mou trpící rodinu. Šel jsem na koncerz Blink 182, abych se s tím vyrovnal, místo abych seděl doma a sledoval zprávy. Styď se za sebe, Cardi,“ napsal ostře a ještě doplnil, že všechna její poslední vydaná alba jsou odpad a její jednání označil za zoufalé volání o pozornost kvůli upadající kariéře.

Video
Video se připravuje ...

Blesk Podcast: Ve ztracené ponorce má Ondřej Vrkoč kamaráda. pdc, bp, Jedlička Čebotareva

Fotogalerie
20 fotografií