Miliardář a dobrodruh Hamish Harding je jedním z pěti členů posádky ponorky Titan, po které se aktuálně usilovně pátrá. Plavidlo se vypravilo k troskám Titaniku, náhle ale přerušilo veškerý kontakt a není známa jeho poloha. Lidem na palubě mezitím dochází čas, kyslíku totiž mají jen omezené množství. 

Zatímco záchranáři bojují o čas a snaží se prakticky o nemožné – na lokalizaci a záchranu ponorky totiž nemají potřebné vybavení – nevlastní syn slavného miliardáře Brian Szasz si o otčíma příliš velké starosti nedělá. 

Na facebooku sice sdílel srdceryvné příspěvky, ve kterých prosil o modlitby pro svého nevlastního tatínka, tím to ale zřejmě končí. V pondělí byl movitý mladík spatřen, jak si užívá na koncertě rockové kapely Blink-182 v San Diegu. 

Brian uznal, že jeho krok zřejmě nepochopí úplně každý. O tom, že se na akci vyskytl, tak sám informoval na sociálních sítích. „Možná je to nevhodné, ale moje rodina by chtěla, abych tady byl! Blink-182 je moje nejoblíbenější kapela a muzika mi pomáhá v těžkých časech,“ uvedl na svou obhajobu.

Video
Video se připravuje ...

Charanzová končí u Babiše! Mynář a šperky z hradu, kde jsou? A Bartoška stále v nemocnici Bára Horáková, Lukáš Červený, Reuters

Fotogalerie
100 fotografií