Na rozdíl od mnoha žen, co nemají moc to štěstí potkat se s nějakým zajímavým mužem a navázat s ním kontakt, Natálie Kočendová řeší přesně opačný problém. „Zajímalo by mě, jestli přijde den, aby mě alespoň deset chlapů nepozvalo na rande, nebudou mě zastavovat na ulici, v obchoďáku, v taxíku...“ vypočítávala ve svých instastories pobouřená modelka, co pro své půvaby vyhrála světovou soutěž krásy Top Model of the World.

„Já nechci, abych zněla nějak namyšleně nebo arogantně, ale ono to fakt není příjemné. A kór po tom rozchodu, to fakt ne. A ještě, když oni to ví. Oni za mnou přijou s tím, že mě znají a ví, že jsem po rozchodu,“ stýskala si Natálie, co se nedávno rozešla se svou láskou z reality show Love Island Davidem Vitáskem. Jejich vztahu však nikdo moc nefandil, protože se během natáčení ukázalo, že David „už doma jednu holku má“, abychom citovali legendární hlášku z oblíbené komedie Samotáři.

Video
Video se připravuje ...

Miss Kočendová po potratu chlapečka šokovala: V únoru 2021 tvrdila, že s partnerem chtějí 4 vlastní děti a 2 adoptované! Klarisa Císařová, Lukáš Červený

Předtím zase Natálie randila s barberem Lukášem Vlačuhou (32) alias Laky Royalem, s nímž dokonce čekala miminko. Děťátko však v šestém měsíci potratila a záhy se rozpadl i jejich vztah. Nikoho proto nejspíš nepřekvapí, že se k randění nyní staví dost negativně... „Já jsem teďka úplně znechucená chlapama, a dlouho nechci žádného ani vidět, takže... nevím. Jestli jim nestačí ani to, že jim odpovídám jedním slovem, aby mi dali klid... ne, nestačí to,“ vrtěla hlavou.

„Ještě jsem to asi nikdy takhle neměla, že bych byla úplně znechucená, ale nikdo se mi nelíbí, s nikým se nechci ani bavit, fakt mi to vadí. Pokud to sledujete, kluci, nezvěte mě na rande. Radši mi řekněte nějakej vtip, když mě potkáte, ale žádné rande, prosím,“ apelovala Natálie skrze sociální sítě na své followery. Až čas nejspíš ukáže, jak dlouho bude trvat, než se její bolavé srdéčko zase zahojí a znovu otevře nějaké té nové lásce...

Fotogalerie
100 fotografií