Natálie Kočendová, vítězka světové soutěže krásy Top Model of the World, si nechala prsa před lety zvětšit. A na nedostatek práce si pak rozhodně nemohla stěžovat. Když následně zhubla, velká ňadra prý přestala ladit k jejím proporcím - a kromě toho ji trápily potíže se zády, jimž dělalo problém unést tu váhu. Stejně tak byl problém, že nemohla sehnat dobře padnoucí oblečení. Nechala si proto 460mililitrové implantáty vyměnit za podstatně menší silikony o velikosti 295 mililitrů.

Přestože krátce po zákroku tvrdila, že první operace, tedy zvětšení její hrudní výbavy, bylo rozhodně bolestivějším zážitkem, o víkendu zažila podle svých vlastních slov velmi krušné ráno. „Chtěla jsem si vyměnit pooperační podprsenku a zničehonic jsem měla černo před očima a omdlela jsem,“ líčila na sociální síti následky nedávné plastiky. „Už je mi ale lépe, ležela jsem,“ uklidnila Kočendová vyděšené fanoušky a příznivce, jichž má jenom na instagramu solidních 223 tisíc.

Video
Video se připravuje ...

Natálie Kočendová je jednou z nejkrásnějších českých modelek Instagram

Ani kolaps, který ji nepochybně velice zneklidnil, ji nedokázal zbrzdit. Koneckonců po dlouhých dnech, kdy byla upoutaná na lůžko a trpěla tím, že se nesměla ani hnout, se jí nelze divit. „Teď jedu na nehty, protože v příštím týdnu tam mám spoustu akcí,“ doplnila modelka - a bylo jasné, že ani zdravotní obtíže jí nezabraní v plnění pracovních povinností. Má toho nyní navíc poměrně dost naplánovaného - na konci srpna ji čeká natáčení filmu a v září letí na focení plavek do zahraničí...

Fotogalerie
115 fotografií