Před lety si nechala poprsí zvětšit, protože ale zhubla a velká ňadra přestala ladit k jejím proporcím, rozhodla se nyní jít opačnou cestou. „Už teď můžu říct, že to bolí mnohem méně než ta první operace, před tím jsem nevzala ani telefon do ruky,“ svěřila se z nemocničního lůžka, odkud přes instagram okamžitě po probrání z narkózy informovala fanoušky o svém stavu. 

„Bolí to, bolí to hodně. Každopádně už se těším, až je uvidím,“ dodala natěšeně. Zatím musí na hrudi nosit obvaz, po kterém bude následovat ještě speciální stahovací prádlo. Na výsledek si tak počká několik dlouhých týdnů. 

Za sebou už má i první noc s novým hrudníkem. Co si budem, noc byla náročná, ráno je taky náročné. Nemůžu se smát, protože vždycky, když se usměju, tak to hrozně bolí,“ posteskla si ve čtvrtek kolem sedmé ráno. Kolem osmé už vyrazila zpátky domů... 

Modelka, která je nyní upoutaná na lůžko, už se nemohla dočkat vlastní postele. Ta nemocniční polohovací jí ale bude chybět... Velmi jí totiž usnadnila vstávání.  

Jisté je, že fanoušci, kterých má Kočendová jen na instagramu přes 221 tisíc, teď budou mít pré. Vítězka Miss International Czech Republic 2020 a Top Model of the World 2022 totiž příští dva týdny proleží v posteli a na sociální sítě tak bude mít času habaděj. 

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná miss Kočendová z Love Islandu o nevěrníkovi Davidovi: Už je v rodině! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
123 fotografií