„Tohle byl nejlepší zážitek v mém životě. Z ostrova jsem odlétala s láskou, ale skoro po roce jsem si uvědomila, že každý máme úplně jiný pohled na život,“ přiznala krásná Natálie Kočendová na sociální síti.

„Děkuji za krásné i špatné společné chvíle, posunulo mě to jako člověka zase o kousek dál. Teď už vím, co chci, a také vím, že pokud má člověk nějaké nároky a hranice, tak by s nimi neměl pohnout. Žij krásný a šťastný život, takový, jaký si přeješ,“ dodala. David Vitásek se zatím k jejich rozchodu nevyjádřil, pouze Natáliin post přesdílel na svůj profil.

Spekulace o jejich rozchodu se šířily už delší čas. Jejich fanoušci si například všimli velmi chladného přání k narozeninám Davidovi, které nezachránilo ani to, že Natálie přidala jejich romantické snímky.

„Všichni už dávno věděli, že vy se prostě k sobě nehodíte. Přeji vám, ať najdete konečně tu pravou lásku,“ napsala pod příspěvek jedna ze sledujících Kočendové. Většina jejích followerů se pak shodla na tom, že mladá kráska sama dlouho nezůstane.

Před Davidem Vitáskem byl dlouho Natáliiným partnerem barber Laky Royal, jejich vztah ale krachl.

Video
Video se připravuje ...

Zamilovaná miss Kočendová z Love Islandu o nevěrníkovi Davidovi: Už je v rodině! Markéta Reinischová, Elmer Carvalho

Fotogalerie
40 fotografií