Léto je sice stvořené pro zahradní party a různé festivaly, i přesto ale mnozí nepohrdnou vyrazit za kulturou do kina.

Na premiéře v IMAXu se objevil zpěvák Bohuš Matuš s manželkou Lucinkou. Svou dcerku Natálku dali na hlídání, aby si mohli užít rande v kině. Mysleli si na lepší sál, jenže málem se nedostali ani dovnitř. Podle našich informací je do lepšího sálu nechtěli vpustit, což jim zkazilo náladu. „My o to stejně nestojíme,“ řekl nakonec Blesku Matuš, který byl navíc otrávený z dlouhých front.

V kinosále se pohodlně usadil také herec Jan Nedbal, který přišel se zraněnou rukou schovanou v šátku. 

Svého manžela vyvedla do společnosti také moderátorka Petra Svoboda. Na premiéře se nečekaně setkali bývalí milenci Radka Pavlovčinová a Adam Raiter, který jednu dobu randil i s Agátou Hanychovou. Tentokrát si ale do kina vyrazil opět s jinou dívkou, pohlednou blondýnkou. Zdálo se ale, že bolístky z rozchodu jsou zažehnány, jelikož k žádné potyčce, ani té slovní, nedošlo.

Herec Miroslav Táborský přivedl spořádaně manželku Kateřinu, Bořek Slezáček vytáhl mezi lidi svou partnerku Žanetu, stejně jako zpěvák Petr Kutheil svou přítelkyni Markétu Šandovou. Manželka doprovodila také režiséra Jana Hřebejka a herec Marek Němec překvapivě nedorazil s přítelkyní, ale s tatínkem. 

Oppenheimer jako symbol stávky 

Českou premiéru si diváci užili v poklidu na rozdíl od světové premiéry v Londýně. Snímek Oppenheimer se totiž stal symbolem právě probíhající stávky scenáristů v Hollywoodu, když se hlavní aktéři filmu Cillian Murphy, Emily Bluntová, Matt Damon a další sebrali a odešli z červeného koberce, aby podpořili své kolegy a došli si pro transparenty na stávku.

Video
Video se připravuje ...

Kápni božskou s Bohušem Matušem: Pravda o soužití s Barborou Škrlovou! Petr Macek

Fotogalerie
36 fotografií